Waarom huren bij Party-Box.nl?

Als u op zoek bent naar geluidsapparatuur of licht voor een evenement zult u al snel merken dat er opties te over zijn. Wat echter al snel opvalt is dat veel van deze bedrijven erg duur, onoverzichtelijk en niet flexibel zijn. Party-Box.nl bewijst dat dat ook anders kan. Onze insteek is om uw feest of presentatie naar een hoger niveau te brengen zonder al het geregel wat daar normaal bij komt kijken. Wij bieden veelzijdige apparatuur, tegen een zeer scherpe prijs met de hoogst mogelijke service. Hierdoor wordt het zelfs voor particulieren leuk om een geluidsset te huren.

Specifiek blinken wij uit op de volgende punten:

128097-simple-black-square-icon-transport-travel-transportation-truck11-sc43

 

Gratis Bezorging binnen Amsterdam

Bij onze Voordeelsets en bestedingen boven de €100.00 leveren we standaard onze Bezorg- en Opzetservice binnen Amsterdam. Hierbij komen we de apparatuur bij u bezorgen, opzetten en weer ophalen. Hoe veel makkelijker kan het nog worden?

  

127213-simple-black-square-icon-media-music-speaker

Kwalitatieve Geluid- en Lichtapparatuur

We vinden het belangrijk dat u vertrouwen heeft in onze apparatuur. Daarom maken we uitsluitend gebruik van kwalitatieve, degelijke en gerenomeerde merken zoals QSC, HK Audio, Pioneer, Shure, Soundcraft. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle apparatuur die u huurt in uitstekende staat is!

127918-simple-black-square-icon-symbols-shapes-check-mark5-ps 

Duidelijk, Simpel en Eenvoudig

Ons doel is om het huren van Geluids-, Licht- en DJ-Apparatuur zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Daarbij staan duidelijkheid, eenvoud en simpelheid hoog in het vaandel.  

  

126621-simple-black-square-icon-business-currency-euro3

Scherpe All-Inclusive Prijzen

Al onze apparatuur bieden we tegen zeer scherpe huurprijzen aan. Alle prijzen zijn inclusief BTW en bij onze Voordeelsets of bestedingen boven €100.00 leveren kostenloos onze Bezorg- en Opzetservice. Geen gedoe met prijzen, u weet bij ons gelijk waar u aan toe bent!

126742-simple-black-square-icon-business-phone-solid

 

Ook bereikbaar buiten kantooruren

Wij houden ons niet vast aan onze kantooruren en proberen u op elk tijdstip van dienst te zijn. Neem daarom gerust contact met ons op!

 

127993-simple-black-square-icon-symbols-shapes-thought-bubble-ps

We denken graag met u mee!

Wij houden ons graag bezig met de opzet van allerlei evenementen en vinden het leuk als de uwe een succes wordt. Wij denken graag met u mee over eventuele mogelijkheden en uw beperkingen van uw event. Wij vinden het belangrijk om zo eerlijk en duidelijk mogelijk te zijn. U kunt altijd contact met ons opnemen, wij vinden geen enkele vraag raar.

Bedrijfsgegevens

Party-Box.nl

Bezoekadres:
Nieuwe Hemweg 4C
1013BG Amsterdam

Postadres:
Bankastraat 68 B
1094EH Amsterdam

Langskomen alleen op afspraak

KvK: 55088856
BTW: NL851561056B01

ING: 6894301
IBAN: NL32INGB0006894301
BIC: INGBNL2A