Over Party-Box.nl

Onze Visie

Party-Box.nl is een Amsterdams bedrijf met een passie voor feesten. Wij geloven dat, ongeacht het formaat, goed geluid de basis is van elk succesvol feest. Helaas is het vaak erg duur om goede apparatuur in huis te halen. Party-box.nl biedt hierbij graag de oplossing.

Wij bieden professionele geluidssets met een zeer flexibele inzetbaarheid voor een spotprijs EN inclusief gratis bezorging en opzetservice. Zo is iedereen in staat om een knalfeest neer te zetten zonder zich zorgen te hoeven maken over het geluid.

Buiten de sets die we op voorraad hebben staan hebben we de mogelijkheid om via andere bedrijven producten te leveren die niet in ons directe assortiment liggen voor dezelfde lage prijs. We zijn hierdoor erg flexibel en altijd bereid om met U mee te denken.

We horen graag van je,

Alex & Thomas!

Over Party-Box.nl

Wij trachten naar innovatie en proberen flexibel en vernieuwend te blijven. In dat licht horen wij het altijd graag wanneer u opmerkingen heeft of suggesties met betrekking tot ons assortiment, dit doet u via ons contactformulier.